DARK CONTINENT OM EN KÄR VÄNS TRAGEDI
Det bo¨rjade som en reflektion o¨ver en tragedi som drabbade en ka¨r gammal va¨n. En ha¨ndelse som bero¨rde pa° djupet och som bara kunde bearbetas musikaliskt. Tanken var att skriva en la°t men det blev fjorton. 6 ma°nader senare a¨r nya skivan ”SAD – Songs about death” i stort sett fa¨rdig. En skiva som a¨r skriven med utga°ngspunkten i den hopplo¨shet det inneba¨r att plo¨tsligt och ova¨ntat fo¨rlora ett barn.

”Lights down low” a¨r fo¨rsta uttaget fra°n kommande skivan som bera¨knas na° skivdiskarna i augusti. La°ten handlar om att sta° ensam med sin sma¨rta och att do¨va den med alla medel som finns. Musikaliskt har Dark Continent a¨nnu en ga°ng re-definierat sig utan att tappa attityd och ka¨nslan fo¨r omedelbara melodier. Lights Down Low a¨r uttagen till final i P4 Na¨sta Kristianstad 7/6-2018  (2018-05-23 08:19:53)
FRÅN JOKKMOKK TILL WEST HOLLYWOOD
Den svenska pop / indie artisten Tall Blonde, (alias för singer/songwritern Frithiof Stevall) följer upp den nyligen utgivna EP "Wonderful" med den nya singeln "West Hollywood". En låt som skrevs under Frithiof första besök i L.A. och beskriver Stenvalls första intryck av staden  (2018-05-23 08:18:01)
SMÅLANDS-BRÖDER SLÄPPER SINGEL
Bröderna Martin och Adam Dimpker från metropolen Hulta i Småland ansluter till en tradition som är nog så vanligt inom amerikansk musik. Två bröder som sjunger tillsammans och hittar en magisk syntes. Tänk Louvin Brothers eller Everly Brothers i nutid. För Dimpker Brothers mix av americana och pop är i högsta grad här och nu och har inget med nostalgi att göra.

»Before It Starts To Rain« är titeln på brödernas senaste singel hämtad från kommande debutalbumet »Days Of Wonder«  (2018-05-23 08:14:07)
ÄNGLALJUS TURNERAR FÖR 25:E ÅRET
Konserthusturnén ”Änglaljus” firar 25-års jubileum 2018 i ledning av John Kluge som grundat samt medverkat sedan starten 1993. Till årets jubileumsturné har John Kluge med sig Py Bäckman, Sonja Aldén och Carin E Nilsson som tillsammans med lokala körer runt om i landet bjuder in till en underbar konsert för alla sinnen med glädje och härlig stämning. Sedan starten 1993 har många av Sveriges populära och folkkäraste artister medverkat i John Kluges populära julkonserter ”Änglaljus” runt om i landet tillsammans med bl a Tommy Körberg, Cyndee Peters, Sofia Källgren, Krister St Hill, Johan Stengård, Lars Roos, Linda Lampenius m.fl.
 • 23 nov Borås, Gustav Adolfskyrka
 • 24 nov Karlstad, Karlstad Domkyrka
 • 27 nov Kalmar, Glasverandan
 • 28 nov Kristianstad, Kulturkvarteret, Konserthuset
 • 29 nov Anderstorp, Anderstorpkyrka
 • 30 nov Göteborg, Smyrna Kyrka
 • 1 dec Sundsvall, Stadshuset
 • 2 dec Stenungsbaden, Stenungsundsbaden
 • 4 dec Jönköping, Allianskyrkan
 • 5 dec Umeå, Backens Kyrka
 • 6 dec Växjö, Växjö Teater
 • 7-8 dec Stockholm, Gustav Vasa Kyrka
 • 9 dec Lidköping, Saleby Kyrka
 • 11 dec Västerås, Västerås Slott
 • 12 dec Bergsjö, Bergsjö Kyrka
 • 14 dec Linköping, Missionskyrkan
 • 15 dec Piteå, Acusticum
 • 18 dec Malmö, Palladium
  (2018-05-23 08:13:11)
NEW COUNTRY
Programmet New Country sänds av flera svenska närradiostationer och detta är spellistan för veckans aktuella programmet:
 1.  REBECCA LINDA SMITH: Victory song
 2.  HANNAH RICHARDSON: Diamond
 3.  MELISSA ROBERTSON: Red headed at heart
 4.  JESSICA JACKSON: Follow your heart
 5.  WENDY: San Antonio´s rose
 6.  PHOEBE JAY: Higher than this day
 7.  JOLINA CARL: Thank God for Johnny Cash
 8.  ANNIE ROST: Texas hospitality
 9.  DARREN MORRIS BAND: Preacher man
 10.  JEFF JACOBS BAND: Having too much fun
 11.  OTIS C. TRUAX: Even a leaf
 12.  TOM RUSSELL: Indian cowboy
 13.  BUCK T. EDWARDS: Red wine and moonshine
 14.  STEVE PULLARA: Two pups growing up
Nästa program i NEW COUNTRY-serien presenteras måndagen den 11 juni 2018  (2018-05-21 10:20:00)
UPPFÖLJARE MED THE VANJAS
The Vanjas började året med en kanonstart med nya singeln "My Girls" med addering på prestigefyllda Spotify New Music Friday - USA i konkurrens med alla amerikanska släpp- direkt in på Viral 50 USA - Viral 50 Sverige m.fl. P3 adderade låten på rotation på spellistan och ett flertal Svenska och utländska musikbloggar har hyllat låten. UK-baserade välrenommerade bloggen POPJUSTICE la med låten på deras NMF-best of.

Nu kommer uppföljarsingeln "I Love Joey" 18 Maj och de går direkt på en Tysklandsturné sen vidare till Spanien och Sverige för festivaler etc Låten är skriven av The Vanjas och inspelad i Stockholm sommaren 2017. mixad av Phat Fabe.(The Ark, Teddybears, Titiyo, Robyn)  (2018-05-21 09:37:19)
BEGÅVAD SVENSK COUNTRY MED HANNA GUSTAVSSON
”Hela natten lyser sommaren” är tagen från kommande studioalbumet ”Hemåt” med albumrelease våren 2019, text och musik signerat begåvade Hanna Gustavsson och är mixad av Tobias Fröberg (Ane Brun, Frida Hyvönen, Jill Johnsson m.fl.)

Hanna debuterade stort 2014 med EP:n ”Vilda Blommor” och jämförelser med storheter som Agnetha Fältskog och Sheryl Crow gjordes, det fortsatte med flertalet konserter runt om i landet och förbandsspelningar till Miss Li och Lisa Miskovsky och på festivaler som ”Piteå Dansar och Ler” och ”Where´s the music?” m.fl. och Hanna Gustavsson uppmärksammades i media runt om i Sverige! Nu släpps äntligen ett första smakprov från kommande album ”Hemåt” och uppföljaren ”Hela natten lyser sommaren”!

På nya singeln och kommande album medverkar Hanna Gustavsson – Sång/gitarr, Gabriel Vailiola – Trummor, Andreas EA Olsson – Gitarr, Erik Andersson – Elbas, Anders Ludwigsson – Keyboard.
 • 9 Juni Stockholm, Dramatenbaren kl.21.00
 • 28 juli Piteå Dansar Och Ler (Stora Scen) kl.20.00
 • 13 juli Hedemora, Dalarocken kl.12.00
 • 2 augusti Smedjebacken Dalarna, Bryggan
  (2018-05-21 09:34:56)
SNART ÄR DET JUL MED SISSEL
Sissel Kyrkjebø på stor konserthusturné med ”Sissels jul” 2018 i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Turnépremiär blir den 29 november i Kalmar och gästar Göteborg, Stockholm, Karlstad och Malmö.

Det blir en konsert med genuin julstämning. Tillsammans med rösten så har Sissel den unika utstrålningen på scen som gör att du känner att hon sjunger direkt till dig och bara dig. Kombinationen av den fantastiska rösten och scennärvaron har gjort Sissel till en mycket eftertraktad artist i stora delar av världen. Hon har under åren samarbetat med Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel och José Carreras för att nämna några. Bara i Norden har Sissels julkonserter setts av över 1 miljon människor ett närmast oslagbart rekord i detta sammanhang. Tillsammans med Placido Domingo och José Carreras blev Sissel inbjuden att genomföra den första julkonserten i Moskva efter Sovjetunionens fall.

Sissels stämma får änglarna att häpna. Kombinationen av den fantastiska rösten utstrålning och scennärvaron har gjort Sissel till en mycket eftertraktad artist i stora delar av världen och en artist som andra gärna vill samarbeta med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel och José Carreras för att nämna några. Tillsammans med Placido Domingo och José Carreras José Carreras blev Sissel inbjuden till att uppträda på den första offentliga julkonserten i Moskva efter Sovjetunionens fall. Jul har det blivit mycket av för Sissels del, både på skiva och som konsertartist.

"Sissels Jul 2018" kommer förutom Sverige bland annat att besöka Norge, Danmark och Tyskland så välkommen på en konsert med genuin julstämning  (2018-05-21 09:28:43)
GEORGA SLÄPPER BANJO-ALBUM
Georga, heter egentligen George Gustafsson, är en singer-songwriter med undergroundperspektiv bördig från Kisa i Östergötland. Han har varit aktiv på Norrköpings musikscen sedan sent 70-tal i band som Café Japan och Benny and the Bangers och spelat mycket med Norrköpingskollegorna i 23Till och gjort soloskivor sedan 2008. Samarbetade med franska sångerskan M-A Repain 2010 och har producerat inspelningar med Frida Wiljansros och Miryam Lawo. Han gjorde 2011 fotbollslaget Lindö FFs officella låt.

Hans senaste skiva innehåller banjoversioner av tio av hans favoritlåtar och plattan har fått det självklara namnet "Banjo". Omslaget till skivan har gjorts av Stina Berge  (2018-05-21 09:28:40)
BABA STILTZ SLÄPPER NYTT
Stockholmssonen och DJ:n Baba Stiltz kan nu meddela att hans nya EP "Showtime" kommer att släppas den 8 juni via XL Recordings/Playground Music. Stiltz har gjort sig känd och blivit hyllad för sin karaktäristiska dansmusik – lekfull elektronisk musik som korsar genrer på ett sällan skådat vis. Showtime är ett självklart soundtrack för sommaren.

Stiltz har hämtat mycket styrka och erfarenheter från sina år på Kungliga Svenska Balettskolan som han sedan kanaliserat i den sammanflätning av genrer som hans musik är. Som högt ansedd DJ, låtskrivare och producent har han tidigare visat på sin mångsidighet med singlarna Baby och Can’t Help It, samt med sina remixer av bland andra Yaeji och Porches.

Kort efter EP-släppet kommer Stiltz att göra sina första framträdanden utanför Stockholm som frontman, efter år av turnerande världen över som DJ.
  (2018-05-18 06:04:35)
FIRAR 50 ÅR
I år fyller Adolphson & Falk 50 år som duo! Ett halvt århundrade har de spelat tillsammans. Nu firar de med turné och släpper i september albumet 50. Först ut är singeln Just då som släpps den 18 april.

Adolphson & Falk inleder firandet med singeln Just då, från deras kommande album 50, som släpps i september. Just då är en sång om vändpunkten, den stund då man väljer att blicka framåt mot det okända i stället för att snegla bakåt mot det välkända. Det blir Jubileumskonserter runt om i Sverige. Konserterna blir en tillbakablick fylld med ett halvt sekel av hits, samarbeten och inte minst historier. Eftersom det är jubileum har de bjudit med deras gamle trotjänare från 80-talet på scen, Greg FitzPatrick, Sveriges okrönte syntkung och pionjär, som var en av de första i landet att både importera och traktera instrumentet.

På 70-talet medverkade Adolphson & Falk i Melodifestivalen och var låtskrivare åt bl.a. Barbro Hörberg och Anita Lindblom. Greg FitzPatrick spelade en avgörande roll för duon under 80-talets första hälft då de tillsammans, mer eller mindre, bodde i studion och producerade en mängd låtar som blev Sveriges första och största synthits. Det stora genombrottet kom genom medverkan i Sveriges Radios båda 80-talssatsningar Eldorado med Kjell Alinge och Metropol med Niklas Levy och Ingvar Storm. Vem minns inte Metropolsignaturen som varje fredag inledde helgen och av en skribent kallades för 80-talets nya helgsmålsringning!

Kommande turné:
 • 4,5/6 Blidösund – Stockholm
 • 26/6 Parksnäckan - Uppsala
 • 20/6 Liseberg - Göteborg
 • 18/8 Visfestivalen Korså - Korsån
 • 28/11 Scalateatern – Karlstad
 • 30/11 Storan – Göteborg
 • 1/12 Sagateatern – Borås
 • 2/12 Palladium - Malmö
 • 5/12 Södra Teatern - Stockholm
 • 12/12 Klubbscen - Västerås Konserthus
 • 14/12 Kulturens Hus - Luleå
 • 15/12 Acusticum - Piteå
 • 21/12 Best Western Hotel 51 - Ängelholm
  (2018-05-18 06:00:08)
NY SINGEL I JUNI
8:e Juni släpper den grekiska kompositören, artisten och multiinstrumentalisten THEODORE nya singeln "Spit Blood Out" från hans kommande album.

Förutom om och uppskrivna gig på SXXW, Eurosonic Noorderslag Reeperbahn och MusExpo i LA - gjorde THEODORE i höstas några bejublade framträdanden i Sverige på bl.a Live At Heart i Örebro och Nalen - Sthlm och kommer att återkomma till Sverige under 2018 med ett återbesök på LIVE AT HEART med tillhörande Sverigedatum i början av September.

Theodore är en dynamisk multi-instrumentalist, kompositör och artist som blandar klassiska kompositioner med elektroniska element för att skapa vackert atmosfäriska och ofta filmiska låtar. Hans influenser är allt från från Pink Floyd och Radiohead som med en blandning av hans skolning i piano och traditionell grekisk folkmusik skapar ett unikt sound,

På hans debutalbum "It Is But It’s Not " spelar Theodore piano, gitarr, synthesizer och glockenspiel, medan hans bandkamrater lägger till rockinstrument tillsammans med eleganta stråkarr. Plattan är skriven och arrangerad av Theodore och samproducerad av Clive Martin (Queen, Reef) samt mixad av Ken Thomas (Sigur Rós, Moby, M83) Plattan spelades in och framfördes live i legendariska Abbey Road Studios.
  (2018-05-18 05:52:58)
CLELIA MÅR BÄTTRE
Sångerskan Clelia Adams från Australien meddelar i ett mail att hon nu mår ättre efter att den cancersjukdom som hon lidit av blivit behandlad. Ursprungligen drabbades hon för 26 år sedan av cancer i hjärnan som dock efter behandling kunde gå tillbaka. När dock sjukdomen nu återkom har hon legat lågt med publika framträdanden och turnéer men efter att tumören opererats bort ser ut som att hon än en gång besegrat sjukdomen.
Hon passar samtidigt på att skicka en hälsning och ett stort tack till skivolaget Hillcrests Ross Allen som stöttat henne och på senaste skivutgivingen presenterar Clelias version av Patsy Cline-låten "Back in baby´s arms"  (2018-05-18 05:52:55)
JUDITH OWEN SIGNAR SVERIGE-AVTAL
Den brittiska singer-songwritern Judith Owens signar ett exklusivt albumavtal i Sverige med indie-labeln Do Music Records. Do Music Records har sedan starten 2008 etablerat sig som en av Sveriges mest intressanta och mångfacetterade labels, där genrer som jazz, blues, soul, rock och pop får figurera fritt, en crossover-anda som passar Owens artisteri utmärkt. Do Music Records kommer att släppa singlar från albumet under sommaren med en full albumrelease senare i höst i samband med en Sverige-turné där Judith Owen besöker flera städer bland annat Malmö, Stockholm, Jönköping för att nämna några. Vi återkommer med exakt releasedatum av singlar och album. Turnéstart är 26 september i Örnsköldsvik.

”Vi har letat efter en artist med eget uttryck och fantasifull inramning av sitt artisteri. Judiths fascinerande sätt att ta sig an både egen och andras musik är just det, fantasifullt, och hon står på ett härligt sätt med ena benet i populärmusiken och det andra i någon form av jazzigt tänk, vilket tilltalar mig! Det här blir ett spännande samarbete!", sager Daniel Lantz CEO på Do Music Records.

Judith Owens tionde album heter “Rediscovered”. Denna gång har hon samlat ihop tolv tolkningar som hon framfört under olika turnéer. Till sin hjälp har hon Grammyvinnaren och producent-mixer-ljudingenjören David Biancos (Tom Petty, Bob Dylan, Meghan Trainor). Judith Owens har valt ut tolv låtar som hon under årens lopp framfört och gjort till sina egna. Här kan vi höra låtar som Summer Nights från Grease, Shape Of You av Ed Sheeran och Justin Timberlakes Can’t Stop The Feeling för att nämna några. Hennes arrangemang andas nytt liv i dessa välkända låtar och med Grammyvinnaren och producent-mixer-ljudingenjören David Biancos (Tom Petty, Bob Dylan, Meghan Trainor) hjälp är det en fullträff. På albumet hittar vi musiker och trotjänare som legendaren och basisten Leland Sklar (James Taylor, Carole King, Leonard Cohen) och percussionisten Pedro Segundo, båda medlemmar i Judits senaste liveband.

”Det jag alltid säger är att jag gör inte karaoke. Jag utför inte eller sjunger musik som inte betyder något för mig. Jag visste att jag var tvungen att göra dessa låtar till mina för att få min sanning i dem”, säger Judith.
 • 26/9 Brux - Örnsköldsvik
 • 27/9 Teatern - Sundsvall
 • 29/9 Maximteatern - Borlänge
 • 3/10 Zenti Kulturhuset - Örebro
 • 4/10 Katalin - Uppsala
 • 6/10 Destination Jönköping - Jönköping
 • 9/10 Viktoria teatern - Malmö
  (2018-05-17 07:47:46)
GEORGE STRAIT INBOKAD PÅ RODEO
George Strait har inbokats att avsluta 2019 års "Houston Livestock Show and Rodeo" den 17 mars -19 med en unik konsert i samband med avslutningen av den stora Rodeoshowen. Arrangörerna har förlängt showen med en dag och det noteras även att detta lir Straits enda framträdande i Texas under 2019  (2018-05-17 07:44:36)
AKUSTISK VERSION AV STREAMINGHIT
Frida Sundemos låt Over You har blivit en hit tillsammans med den elektroniska producenten och artisten Kasbo. Själv befinner sig Frida just nu i slutfasen på en vårturné som gått vägen från Sverige, till Berlin och vidare till England. Den 15:e maj spelar hon i Los Angeles och avslutar sedan i New York två dagar senare.

Over You (Pure Version) släpps via Cosmos Music den 25:e maj och har stor premiär hos amerikanska Earmilk dagen innan.

Over You blev resultatet av en session som aldrig hände. Frida skrev den för ett drygt år sedan, skickade iväg den till till sitt management och glömde sen bort alltsammans. Det var först ett par månader senare hon blev kontaktad av Kasbo. Han ville behålla sångtagningen och låta den ligga till grund för ett av spåren på hans kommande album. Idag är den skivans näst mest spelade låt med över 3 miljoner streams  (2018-05-17 07:37:16)
SABINA DDUMBA PÅ OMFATTADE SOMMARTURNÉ
Sabina Ddumba släppte 2016 sitt kritikerrosade debutalbum Homeward Bound som inkluderar platinasäljande singlarna ”Effortless” och ”Not Too Young” med vilka hon belönades en Grammis och P3-Guldpris för Årets Nykomling.

Just nu ägnar hon mycket tid i studion där hon jobbar på ny musik som kommer släppas inom en snar framtid.

I höstas gjorde hon succé i ”Så Mycket Bättre” där svenska folket fick lära känna personen bakom den magiska rösten. Flertalet av låtarna plockades upp av radion samt nådde topp 20 på Spotify. Förra veckan släpptes en ny säsong av podden Spotify Equalizer, där Sabina är gäst i första avsnittet. Podden lyfter några av Sveriges mest framgångsrika artister och musikskapare.

I våras var Sabina ute på en omfattande konserthusturné, som blev en succé med över 11 500 sålda biljetter. Nu är det klart att Sabina Ddumba kommer åka ut på en lång sommarturné med sitt 7-manna band där vi kommer få höra gamla favoriter samt nytt osläppt material.

– Jag älskar att spela live. Jag ser så otroligt mycket fram emot att få möta publiken i sommar, nu skall vi ha kul tillsammans, säger Sabina.
 • 19-maj Lundakarnevalen / Lund
 • 31-maj Gröna Lund / Stockholm
 • 28-jun Putte i Parken / Karlstad
 • 29-jun Kirunafestivalen / Kiruna
 • 30-jun Västerås Cityfestival / Västerås
 • 01-jul Parksnäckan / Uppsala
 • 05-jul Liseberg / Göteborg
 • 06-jul Summer On / Båstad
 • 12-jul Majas vid Havet / Varberg
 • 13-jul Visfestivalen / Västervik
 • 14-jul Wisby Strand Festivalen / Visby
 • 19-jul Sommarfesten i Kalix / Kalix
 • 20-jul Furuvik / Gävle
 • 23-jul Rock Off festival / Mariehamn
 • 28-jul Storsjöyran / Östersund
 • 03-aug U-PORT / Ulricehamn
 • 08-aug Stålboms Konditori / Falkenberg
 • 09-aug Havsbadsparken / Lysekil
 • 11-aug Kalmar Stadsfest / Kalmar
 • 17-aug Malmöfestivalen / Malmö
     (2018-05-17 07:37:13)
DIERKS BENTLEY SLÄPPER NYTT EFTER SHOW
Dierks Bentley ställer sig på scenen i Ryman Auditorium i Nashville den 7 juni för en sen show (kl 23.00) innan han vid showens slut släpper sitt nionde album "The Mountain"  (2018-05-15 10:52:07)
ÄNNU ETT SMAKPROV FRÅN ROGER DALTREY
I början av juni (2/6) släpps The Who-sångaren Roger Daltreys nya soloalbum "As long as I have you" och som en aptitretare har man nu släppt ännu en singel i form av låten "How Far". En Youtube-video i form av en snurrande, gammeldags Polydor-vinylsingel har presenterats och kan avnjutas nedan.
  (2018-05-15 10:52:04)
NEW COUNTRY, WEEK 20/2018
Programmet New Country sänds av flera svenska närradiostationer och detta är spellistan för veckans aktuella programmet:
 1.  STEVE ORIET: Diggin´ on you
 2.  HIGH VALLEY: She´s with me
 3.  DOLLY DUNN: No more pain
 4.  PETER TRENHOLM: I´m using my ible for a roadtrip
 5.  MAUREEN HAWORTH: God´s goodness
 6.  GLENN REID: Shelter of your smile
 7.  FRASER NEWCOMBE: Small business man
 8.  BRANDON ALAN: Another day
 9.  STETSON WALKER: Say hello to goodbye
 10.  BRYAN ADAM JOYNER: Ain´t no Pat Green
 11.  KEVIN GREAVES: Daddy´s radio
 12.  DELLA HARRIS: My turn now
 13.  BALLERMANN COUNTRY BAND: Come to Ballermann country
 14.  MARK EARL: She´s a redneck, AW heck
  (2018-05-14 20:40:00)
KRYSSA MED TAUBE-TEMA
Den 31 maj har du chansen att åka på kryssning med Viking Lines m/s Rosella med Evert Taube-tema. Kryssningen utgår från Kapellskär i vackra Roslagen och efter ett par timmar till sjöss är Du framme i åländska Mariehamn där båten mer eller mindre direkt vänder åter till Sverige.

Ombord bjuds Du p musikunderhållning med Taube-tema av Jenny Almsenius, Tomas Edström och Hasse & Bernt och naturligtvis kan Du även handla i taxfree och avnjuta den underbara mat som erbjuds i olika fomer och prislägen  (2018-05-14 09:14:49)
MUSIK OCH FORDON PÅ ENVIKSDAGEN
Den 19 maj arrangeras Enviksdagen i samhället Enviken utanför Falun. Huvudtemat är musik med uppträdanden av Mike Teardrop Trio, Tängerpojkarna med Karin, Björkboda Blås och Ed Cavin & The Blue Kings, det senare bandet passar på att klockan 11.00 släppa sitt nya album "Street Joint".

Dessutom blir det träff och utställning av sk entusiastfordon med bilar, motorcyklar, mopeder, traktorer etc som dessutom kör i kortege till grannbyn Svärdsjö och samlas där vid veteranbilsklubben.

För alla barn arrangeras ponnyridning, hoppborg, ansiktsmålning, barnlopp och regnbågsfiske.

Planera in ett besök (11.00-16.00) i byn som andas och lever 50-tal, se mer på FACEBOOK!
  (2018-05-13 07:46:55)
NY REMIX AV INGROSSOS ESC-HIT
Benjamin Ingrosso ESC-äventyr är över med en finalplats och slutlig 7:e plats i årets Eurovision Song Contest för låten ’Dance You Off’ och firar med att släppa en remix gjord av de svenska producenterna i Galavant!

Galavant har tidigare gjort remix på Benjamins - 'Do You Think About Me' och släppt låtar som 'Tonight' & 'Never Gonna Let You' och visar även denna gång duons förmåga att sätta en ny spin på en låt. Med inspiration från House-scenens största namn såsom David Guetta och Daddy's Groove ger 'Dance You Off - Galavant Remix' ett nytt och friskt sound till Benjamins senaste singel!  (2018-05-13 07:35:08)
KLASSISKT I STONES-BOX
Tillhör Du kategorin som gillar klassisk rockmusik på klassisk vinyl? Då är den nya boxen med Rolling Stones ett måste! Alla bandets studioalbum från 1971 fram till våra dagar samlas i den omfattade vinylboxen "The Studio Albums Vinyl Collection 1971-2016" som släpps den 15 juni - men som kan förbeställas redan nu på www.pledgemusic.com. Priset för härligheten är i och för sig maxade £350 (motsvarande c:a 4.077 SEK) och då levereras allt på tung 180 grams vinyl samlat i en läcker box med det mesta i originalutförande.

Följande album och material ingår i boxen:
 • Sticky Fingers (1971), LP sleeve presented as Andy Warhol’s original design complete with working zip and hidden image beneath
 • Exile On Main St (1972) (2LP), 2LP in original style gatefold sleeve complete with inner-bags and set of 12 perforated postcards
 • Goats Head Soup (1973), LP in gatefold sleeve with two inserts
 • It’s Only Rock’n’Roll (1974), LP with original heavyweight inner sleeve
 • Black And Blue (1976), LP in gatefold sleeve with original inner bag and lyric sheet
 • Some Girls (1978), LP housed in replica design including 20 cut-outs on the cover
 • Emotional Rescue (1980), LP with original sized poster
 • Tattoo You (1981), LP with original heavyweight inner sleeve
 • Undercover (1983), LP with original heavyweight inner sleeve and lyric sheet
 • Dirty Work (1986), LP with original heavyweight inner sleeve, red shrink wrapping and bespoke sticker
 • Steel Wheels (1989), LP complete with original inner sleeve and sales insert
 • Voodoo Lounge (1994) (2LP), 2LP gatefold sleeve with original lyric inners
 • Bridges To Babylon (1997) (2LP), 2LP with original lyric inners
 • A Bigger Bang (2005) (2LP), 2LP gatefold sleeve with original lyric inners
 • Blue & Lonesome (2016) (2LP), 2LP gatefold sleeve with original inners
  (2018-05-13 07:35:03)
SINGELVIDEO MED USA:s MOONLIGHT SOCIAL
Amerikanska duon Moonlight Social klättrar i popularitet på inhemska topplistor och släpper nu en lyrikvideo till sin senaste singel "My Everything". Videon lyfter fram de känslomässiga inslagen i låten som skrivits av duon tillsammans med Byron Hill.

  (2018-05-11 09:43:13)
ALDEAN ÖPPNAR I DOWNTOWN NASHVILLE
Countrystjärnan Jason Aldean öppnar i juni Jason Aldean's Kitchen + Rooftop Bar downtown på Lower Nashville. Det kommer att innehålla matsal, sex (!) barer och en meny baserad på Southern Food komponerad av kocken/köksmästaren Tomasz Wosiak. Dessutom bjuds det naturligtvis på livemusik som sig bör i countrymusikens huvudstad  (2018-05-11 09:40:18)
THE MOMMYHEADS TILL LIVE AT HEART
Amerikanska The Mommyheads är klara för Live at Heart. Ett legendariskt band på 90-talets popscen i USA. Bandet blev signerade till Geffen Records och producerades av den berömda producenten Don Waz (Bob Dylan, Rolling Stones) och släppte albumet The Mommyheads i slutet av 90 talet och sedan försvann.

I Sverige blev bandet väldigt mytomspunnet och flera svenska fans bad om nya låtar och en slags återförening. 2008 dök skivan You are not a dream upp och med mycket övertalning kom bandet över till Sverige och gjorde några spelningar.

Sedan dess har The Mommyheads vuxit inom poppens undergroundscen och turnerat Sverige flera gånger. Med ett nytt album klart kommer de nu till Live At Heart. - Legendariskt pop band som har en väldigt stark fanbase i Sverige. Jättekul att ha The Mommyheads på Live at Heart med ett nytt album, säger Peter Åstedt från Live at Heart  (2018-05-11 09:35:51)
THE BLAND TAR AV ROCKEN
När övergår folk till rock? När övergår kliniskt polerade metronomtakter till frisläppt organisk energi? The Bland har tagit av sig kläderna. Vad som i en början var högt knäppta flanellskjortor och kavajer har övergått till svettiga bröst, smutsiga knän och dekadens.

”Each Bend I Pass” är en berättelse om de stapplande stegen från barnhemmet till storstädernas brinnande neoninfernon. Vägarna som gick isär. Känslorna som blev eldar och explosioner. Vännerna som blev älskare och älskarna som blev mördare.

En berättelse om pojkbandet som växte upp på gatorna och sögs ner i dess fördärv. Hur torgens solsken blev de mörkröda klubbscenernas ljus beskrivs i ’Oh My’ där Axel Öberg skriker ut sin frustration och njutning i ett oändligt outro, som andas genom totalt frisläppt och renodlad rock - ingenting som förväntades av bandet som tidigare sjungit om trivsamma eftermiddagar på landet.

Efter att Anton Torstensson (gitarr) och Axel Öberg nära drunknat i en flod i Italien och vaknat upp utan kläder på en strand i Nice utan tillhörigheter bestämde sig The Blands låtskrivare att pausa klubbscenerna och återgå till landet för att berätta en historia. Resultatet blev ’Each Bend I Pass’, och snart återtar bandet Europas scener  (2018-05-11 09:34:24)
NYA INVALDA I SWEDISH MUSIC HALL OF FAME
Titiyo, Broder Daniel, Europe, Ted & Kenneth Gärdestad, Doris Svensson, Marie Bergman och Kai Gullmar har valts in i Swedish Music Hall of Fame när man för femte gången utökar skaran.

Bakom Swedish Music Hall of Fame står den ideella insamlingsstiftelsen Svenska Musikskattens Hus. Grundtanken med verksamheten är att tillgängliggöra rikedomen i – samt öka intresset för – den svenska musikskatten och att bygga broar mellan generationer. De invalda måste ha skivdebuterat för minst 20 år sedan. Det långsiktiga syftet med Swedish Music Hall of Fame är att ge ett erkännande till personer som lagt grunden för svensk populärmusik och därigenom inspirera till nyskapande och utveckling inom musiken  (2018-05-10 05:50:31)
DONNEZ TOPPAR SVERIGETOPPLISTAN
Dansbandet Donnez nya album "Grabben från landet" går in i toppskiktet av Sverigetopplistan, den officiella försäljningstopplistan. Albumet är den näst högst placerade av veckans nykomlingar med 7:e plats, endast Molly Sandéns nya album "Större" placerar sig högre (#6) av veckans nykomlingar på albumlistan  (2018-05-10 05:48:21)
ARE YOU ELECTRIFIED?
Joseph Arthur och Peter Buck (från R.E.M.) släpper sitt första gemensamma album, Arthur Buck, den 15 juni. Plattan producerades av Joseph Arthur och mixades av Tchad Blake (U2, Pearl Jam, The Black Keys).

Ett första smakprov är den smittsamma singeln "Are You Electrified?" som finns ute redan nu  (2018-05-10 05:45:18)
KJELLVANDER KLAR FÖR LIVE AT HEART
Sångaren och låtskrivaren Christian Kjellvander har medverkat på över tio album, varav sex soloalbum, och resterande med bandet Loosegoats och Songs of Soil. Christian har med skivor och flitigt turnerande i Europa och USA, där han delvis växte upp, byggt upp en stor internationell publik. Han har turnerat med artister som The Cardigans, Leonard Cohen, Kris Kristofferson och Lloyd Cole. I år kommer han till Live at Heart för att medverka i festivalens Diasert-program.

På Christians Diasert kommer han att bjuda på livemusik i ett avskalat format med låtar från hans breda repertoar. Musiken varvas med dialog och vi får höran Christian berätta om livet som musiker. Idén med att kombinera dialoger med konserter i det framgångsrika konceptet Diasert togs fram av Studieförbundet Bilda och introducerades på Live at Heart första gången 2017. I år är alltså formatet tillbaka och förutom Christian Kjellvander är även artisten Anna Stadling klar sedan tidigare  (2018-05-10 05:45:13)
ERIC GADD BJUDS IN TILL GES SOMMARTURNÉ
Sveriges okrönte soulkung Eric Gadd firade i fjol 30 år som artist med att bland annat släppa två helt nya singlar - ”Stay Away från mig” och ”Önskar att du ser”. Att Eric är en extremt uppskattad liveartist är ingen hemlighet och vi kan nu gladeligen meddela att han gör GES sällskap som special guest på sommarens stora turné!

Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora, har Grammisbelönats tre gånger, sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt. I höst flyttar Eric Gadd in på Hamburger Börs i Stockholm med sin helt egna show. Den 13 september är det premiär för ”OMG” som showen heter  (2018-05-09 05:03:36)
ROLF CARLSSON TILLBAKA MED SITT 10:E ALBUM
Rock, pop, visor och ballader, och lite stänk av blues och soul. Rolf Carlssons musik rör sig hela tiden i ett gränsland men alltid nära rötterna. 2018 släpper han sitt tionde album och ”Gör som du vill” är första singeln ut.

Från albumdebuten 1997 via deltagande i Melodifestivalen och ett konstant resande mellan livescenerna i landet har han hunnit skaffa sig en trogen publik. Singlarna "När tågen går förbi" och "Maskrosbarn" blev lyckosamma releaser 2006/2007 liksom "Det är du", en duett med Idde Schultz, från 2009. Albumet "Fina dagar" (2012) breddade publiken och landade även högt på en del listor. "Själ och blod" (2015) hyllades som årets bästa, svenska skiva på sina håll bland musikskribenterna.

Nu är Rolf tillbaka med sitt kanske starkaste album någonsin  (2018-05-09 05:00:02)
DAVID CROSBY TILL KARLSTAD & GÖTEBORG
Den legendariske amerikanske gitarristen, sångaren och songwritern David Crosby – invald i Songwriters Hall of Fame och tvåfaldigt invald i Rock and Rock Hall of Fame – tillkännagav nyligen att han beger sig ut på en omfattande USA-turné som fortsätter efter sommaren på vår sida av Atlanten. I början av september kommer han till Karlstad och Göteborg.

Under sin 60 år långa karriär har den infödde kaliforniern skapat sånger som är kulturella milstolpar för mer än tre generationer, både som soloartist och som medlem i två av 60- och 70-talens mest nyskapande och inflytelserika grupper: The Byrds och Crosby, Stills & Nash/Crosby, Stills, Nash & Young. Med de båda grupperna har David Crosby sålt fler än 35 miljoner album. Crosby, Stills & Nash belönades med en Grammy som Bästa nya artist 1969. David Crosby är invald i Rock and Rock Hall of Fame både som medlem i The Byrds och Crosby, Stills & Nash. 2009 valdes han in i den prestigefyllda Songwriters Hall of Fame.

Folkrockpionjären David Crosby har tagit på sig rollen av ett socialt samvete, inte bara genom att skriva låttexter om samhällsproblem utan också genom att donera konsertintäkter till likasinnade rörelser. Han har också blivit något av ett sociala medier-geni vars Twitter-sågningar av president Trump både skänkt hopp och skratt. David Crosby fortsätter att fånga tidsandan i sin musik. Som 76-åringen själv säger: – If there is one thing I know, it's that music is a healing force, something we really need more of right now  (2018-05-09 04:56:45)
THE VANJAS MED NY SINGEL
The Vanjas började året med en kanonstart med nya singeln "My Girls" med addering på prestigefyllda Spotify New Music Friday - USA i konkurrens med alla amerikanska släpp- direkt in på Viral 50 USA - Viral 50 Sverige m.fl. P3 adderade låten på rotation på spellistan och ett flertal Svenska och utländska musikbloggar har hyllat låten. UK-baserade välrenommerade bloggen POPJUSTICE la med låten på deras NMF-best of

Nu kommer uppföljarsingeln "I Love Joey" den 18 Maj och de går direkt på en Tysklandsturné sen vidare till Spanien och Sverige för festivaler etc Låten är skriven av The Vanjas och inspelad i Stockholm sommaren 2017. mixad av Phat Fabe.(The Ark, Teddybears, Titiyo, Robyn).

Sedan starten har denna stockholmsbaserade kvartett levererat en hyllad egenart av rhythm 'n' blues, pop, soul och rock 'n' roll. The Vanjas är i live och skivrecensioner jämförda med The Sonics, The Hives och Blondie mfl  (2018-05-09 04:56:42)
GRAND OLE OPRY TILL BONNAROO MUSIC & ARTS
För första gången kommer The Grand Ole Opry till den stora musikfesten Bonnaroo som äger rum den 10 juni i Manchester, Tennessee (USA). Bland de artister som då kommer att uppträda återfinns Bobby Bare, Del McCoury Band, Old Crow Medicine Show och Riders in the Sky med flera. Det hör absolut inte till vanligheterna att Grand Ole Opry-ensemblen gör framträdanden utanför Nashville..  (2018-05-08 09:50:16)
THE DOLLYROTS FIRAR STAR WARS DAY
Amerikanska punkrockgruppen The Dollyrots firade häromdagen den inofficiella Star Wars-dagen med en akustik version av "Be my Leia". Detta gjorde man bl a genom att på sin hemsida ge bort låten - helt gratis! Kolla in LÄNK där den tillsvidare ligger ute för fri nedladdning!

Bandet som består av ett äkta par har nyligen avslutat sin miniturné som genomförts i USA och där man även hade sin två små barn med på resan - dock inte på scenen. Nu planerar man en kommande turné som även skall ta dom till Europa - håll utkik!  (2018-05-08 09:47:13)
ESC-BENJAMIN REMIXAD AV LiTEK
Benjamin Ingrosso, med sin egenskriva låt ’Dance You Off’ tilldelades nyligen hedersuppdraget att representera Sverige i årets Eurovision Song Contes som avgörs under vecka 19 i portugisiska Lissabon. Nu släpps en remix av LiTek som är känd för sina standout-produktioner och remixer och har tidigare jobbat med artister såsom Conor Maynar och Azelia Banks.

Med Benjamin Ingrossos 'Dance You Off' visar LiTek sin skicklighet att sätta sin egen prägel på en låt och göra en positiv uppdatering på ett redan pågående projekt  (2018-05-08 08:35:09)
NEW COUNTRY, WEEK 19/2018
Programmet New Country sänds av flera svenska närradiostationer och detta är spellistan för veckans aktuella programmet:
 1.  DOMINIC KIRWAN (feat. LISA STANLEY): Write this down
 2.  EAMON McCANN: Joseph´s dream
 3.  LEE ROY JAMES: My friend
 4.  CLAUDINE DAY: Catch my fall
 5.  MARY DUFF: What heart can do
 6.  EMER FOX: Perfect picture
 7.  JOHNNY BUSH feat. DALE WATSON: I gotta get drunk
 8.  SHAUN MICHAEL: Me and the dog
 9.  PRESLEY PHILLIPS: Love and bad habits
 10.  BO WEAST: There was you
 11.  DARREN COGGAN: Seventeen
 12.  SHAVONNE: Without love
 13.  MOONLIGHT SOCIAL: Make you smile
  (2018-05-07 19:40:00)
NY RÖST PÅ SINGER/SONGWRITER-SCENEN
Musiken kan beskrivas som en blandning av modern americana och 1970-talets outlaw country. Med stora melodier och starka svenska texter som säger som det är, berättar Johan Hammarbäck historier som träffar hårt i magen. Sångerna bygger ett eget musikaliskt rum där du känner igen inredningen, men där smärtan är ny. EPn Vägs Ände består av sex låtar skrivna av Johan Hammarbäck i samarbete med Olle Svalander.

EPn är producerad av Ruben Engzell i Studio Ljudriket och mastrad av Classe Persson/CRP mastering. Medverkar gör Ruben Engzell (Christian Kjellvander, Vena Portae, EP’s Trailer Park) Pelle Andersson (The Ballroom Band, Christian Kjellvander) Leonard Lindahl (Albin & The Honky Tonk Express, Pat Reedy), John Hugardt (Darya & Månskensorkestern, Promise And The Monster), Sofia Hallgren (Echoes and Rhymes) samt Eric Palmqwist (EP's Trailer Park).

Johan Hammarbäck & Vägs Ände släppte debut-EP:n i fredags 4/5  (2018-05-07 05:45:11)
UPPSALA-BANDET POWER OF PEOPLE
Power of People är ett band/musikerkollektiv som funnits i Uppsala sedan 2015. Med respekt för fint låtsnickeri tillvaratas medverkande musikers unika uttryck vilket också färgar musiken.

Musik för den som vill ha allt. En kameleont av soul, jazz, psychedelic, blues och rock bjuder här till en färgprakt att ställa i den virtuella skivhyllan för audiell beskådning under lång tid framöver. Albumet är producerat, inspelat och mixat av Markus Miljand. Mastering av Miles Showell (Beatles, Queen, Dido...) Abbey Road studios. All text och musik av Karl Olsson.

Bandet består av Agnes Nykäsenoja - Sång : Linda Olsson - Sång : Jonna Hylén - Piano, sång : Ina Molin - Percussion, marimba : Sigge Vestman - alt-, tenorsax : Mats Bergström - Barytonsax : Gustav Fredriksson - Trumpet : Karl Olsson - Bas : Markus Miljand - Trummor  (2018-05-07 05:39:52)
25 MAJ SLÄPPS NY SINGEL MED SIMON ANDERSSON
Den 25 maj släpps Simon Anderssons nya singel "Desperate Man" för i första hand den amerikanska marknaden där han är etablerad som en av de mest lovande nya artisterna. Simons musik är modern countrymusik och han beskriver själv den nya singeln: "This is a killer song and we knew it when we first recorded it! Some song just stand out and this is one of those songs. It has a nice special vibe between the melody and the chords and we've had great respons from everyone who's heard it so far. This marks a new chapter in my career and I hope this song will be well received by my fans." - Simon Andersson.

  (2018-05-07 05:34:06)
HAKE PÅ SINGEL MED SÅNG AV MARTIN EKMAN
"Beautiful" handlar om kärlek till våra barn. Kärleken som alltid finns kvar för dem. "Beautiful" framförs av Martin Ekman som med innerlighet och ödmjukhet förtydligar budskapet i låten. Erik Hamrefors står för violin, viola och cello, och Andreas Hedberg för inspelning och mixning.

Efter att ha skrivit musik till ett flertal artister har Håkan Jirefalk nu valt att släppa första singeln under artistnamnet Hake. Varje musikprojekt har sin egen identitet. Senaste låten Beautiful som framförs av Martin Ekman är inget undantag. Det som kännetecknar Hake är att varje projekt har melodier som fastnar direkt och texter som berör  (2018-05-07 05:34:03)
GODIS-BOX MED GUNS N ROSES
En riktig "godis-box" med rockbandet Guns n Roses första album "Appetite For Destruction" släpps i slutet av juni, men kan förbeställas redan nu hos www.amazon.com. Förutom att ges ut i CD-upplaga med 4 skivor och dessutom BluRay-filer med liveframträdanden, kommer det även finnas tillgngligt i mp3-format. Det blir totalt 73 spår varav 49 spår som aldrig givits ut tidigare - allt packat i en box som även innehåller massor av memorablia. Priset för CD-versionen är $179,98 man mp3-versionen enbart kostar $18.99, beställs hos amazon.com  (2018-05-05 20:25:33)
INGROSSO & SANDMAN PÅ SINGEL
Efter Benjamin Ingrosso’s förstaplats i Melodifestivalen 2018 och Felix Sandman på stabil andraplacering skapade killarna tillsammans rubriker med hyllningar för deras fina vänskapsrelation. Killarna som varit vänner sedan 12 år tillbaka uttalade sig innan finalen att hur det än slutar, vinner dem tillsammans.

Efter att ha toppat singel- och radiolistorna med sina egenskrivna låtar ’Dance You Off’ och ’EVERY SINGLE DAY’, som strax efter release sålde platinum, vill killarna treata sina fans med att släppa originalversionen på Benjamins guldhit 'Do You Think About Me' på svenska.

  (2018-05-05 14:33:59)
KÖREN HYLLAR TED & ABBA
Helgen 26 & 27 maj bjuder kören Cantemus – med över 400 sångare – på helt nyskrivna körarrangemang av Gärdestad- och ABBA-klassiker under tre konserter i Berwaldhallen i Stockholm. På programmet står sånger som ”Jag vill ha en egen måne”, ”Sol, vind och vatten”, ”Dancing Queen” och ”Money, Money, Money”. Med konserten vill Cantemus hylla inte bara Ted Gärdestad utan även brodern Kenneth vars texter var sublim inspiration för Teds melodiskapande, samt ABBA då gruppen fanns med runt Ted och bidrog till hans utveckling till en av Sveriges mest älskade artister.

Till de tre konserterna har Cantemus bjudit in Janne Schaffer som gitarrsolist och presentatör och sångaren Johan Boding. Kapellmästare är Martin Östergren som också är den som gett musiken en helt ny smak med arrangemang för kör, sångsolist, gitarrsolo och band. Dirigenter är Sofia Staxäng och Göran Staxäng.

– Det finns så många bottnar i både Teds och ABBA:s musik, så många känslor. När Martin Östergren arrangerar denna musik för mäktig eller subtil körklang blandas igenkännandets förtjusning med känslan att samtidigt lyssna till helt ny musik, säger Göran Staxäng  (2018-05-05 14:30:21)
ALEX FRIDELL SLÄPPER MUSIKVIDEO
Det är Alex Fridells första musikvideo! ”Club Sebastian” Vid älvens strand sitter Alex och mediterar över musiken, hoppet, drömmarna och vardagens realiteter… bandet, gemenskapen och den stora demon som skulle ta dom vidare, men som aldrig fick några svar. En låt om kamratskap, musikdrömmar och vuxenlivets krav.

Alex Fridell är ständigt på jakt efter nya texter och ny musik och håller sig till sin linje oavsett tidens svängningar. Tror på sin grej och talar romantiskt om sina erfarenheter som präglar hans skapande. Båtliv i Stockholm, kollektivboende, ensamtillvaro på skånska landsbygden och om rötterna i Ångermanland. Om Lundell, Springsteen och Dylan. Men också om skalder som Bellman, Taube och Dan Andersson. Om tidlös poesi, mytologi och faktiska realiteter.

Alex har flitigt turnérat som soloartist genom åren och med sig på scen har han etablerade musiker som soundcheckat Springsteens piano på Ullevi och spelat med Ebbot Lundberg, Eva Eastwood och Christina Lindberg m.fl. Alex är en van scenartist med närvaro, intensitet och publikkontakt med genomslagskraft. Ju större scen desto bättre!

Singeln och musikvideon "Club Sebastian" är tagen från senaste fullängdsalbumet ”Ångermanland” med release den 14 november 2017.

  (2018-05-05 14:30:18)
BO SUNDSTRÖM FÅR TAUBE-PRISET
Bo Sundström tilldelas årets Evert Taube-pris, som delas ut av Orusts Kommun och Orust Sparbank. Sundström får priset för ”sin förmåga att fånga det lilla ögonblicket, det till synes triviala och göra det till stor poesi”. Prissumman är på 50 000 kronor och priset ges varje år sedan åtta år tillbaka till en lyriker som skriver i Evert Taubes anda  (2018-05-03 10:03:00)
LYSSNA PÅ ALLA ESC-BIDRAG
Den 8 och 10 maj avgörs semifinalerna och den 12 maj går finalen i Eurovision Song Contest av stapeln i Lissabon, Portugal. Benjamin Ingrosso tävlar i den andra semin och det svenska teamet är redan på plats.

Tuffast är konkurrensen från Israel, Norge och Frankrike enligt vadslagningsfirmorna. Lägst odds har Israels Netta med låten Toy, vars kackelparti redan väckt heta känslor runtom i Europa (japp, in och kolla).

På SVT Play finns alla bidragen att spana in ett och ett: ESC: Azerbadjan medan en snabbgenomgång finns på ESC:s kanal på Youtube YOUTUBE  (2018-05-03 09:58:56)
 


Sök i nyhetsarkivet!


Programmen distribueras fritt till samarbetande radiostationer. Nya samarbeten accepteras löpande, vänligen kontakta oss via nedanstående mail

© and ®:  (Göran Ohlzon) 2009-2018